Víkend u Tisu či pod pláštěnkou?
Víkend u Tisu či pod pláštěnkou?

Víkend u Tisu či pod pláštěnkou?

Poslední zářijový víkend jsme se vydali na první celovíkendovou akci v tomto školním roce. Naším cílem byla malá chatka u Tisu, kam se Poštolkám podařilo dojít již během pátečního večera. Po večeři se ubytovali a jelikož již bylo pozdě, tak šli spát.

Větší Vlci pokračovali autobusem o několik zastávek dále než Poštolky. Jejich večerní program tedy neobsahoval hledání klíčů od chaty ani teplý vývar k večeři. Zato se mohli rozhlédnout do kraje z vyhlídky a večer spali v jeskyní.

Druhý den se u obou skupinek nesl ve znamení dlouhého výletu. Poštolky se rozletěli po okolí chaty a došli až k Bredovskému letohrádku. Vlci se celý den přibližovali k chatě u Tisu. Obě skupinky chvilku po obědě potkal déšť, který je provázel po zbytek dne. I s pláštěnkami někteří velmi zmokli, ale v chatě je čekal teplý čaj a všichni se tam opět zahřáli.

V neděli jsme si již společně zahráli pár her, uklidili po sobě a vydali se na cestu zase zpátky domů. Tentokrát jsme se vydali nejkratší cestou na vlak. Jak jsme si to užívali můžete shlédnout i na následujících fotkách.

Matěj