Družinovka s rodiči
Družinovka s rodiči

Družinovka s rodiči

Dnešní družinovka měla mírně nezvyklý průběh. Děti dorazily s rodiči i sourozenci a rodiče neodešli a naopak zůstali a s dětmi hráli hry. Celý den byl rozdělen do tří velkých částí. A vše se odehrálo v blízkosti naší klubovny v Hanychově.

Na začátek jsme si procvičili jména ostatních, jelikož mezi námi bylo hodně nových tváří. Když jsme se již aspoň trochu poznali, tak začal první blok. Jednalo se o vědomostní kvízy, které řešily jednotlivé týmy. Za správné odpovědi tým získaly písmenko a ze získaných písmenek se poté tvořila slova.

Po slovní a vědomostní hře jsme vyrazili ven na čerstvý sníh. Venkovní čas byl určen různým hrám a soutěžím. Po návratu do tepla klubovny bylo krátké občerstvení a následoval poslední blok. Tentokrát se jednalo o prověrku tábornických znalostí. Účastníci byli zamícháni do nových týmů, v nichž hledali a plnili 15 úkolů. Některé úkoly byly zapeklité a jiné byly velmi šikovně schované. I přes tyto překážky několik týmů dokázalo splnit správně všechny úkoly. Na závěr jsme vyhodnotili celý den a předali diplomy.

Matěj